måndag, november 09, 2009

Go to http://twitter.com/beijmo

Blog is not active - go to http://twitter.com/beijmo

måndag, maj 04, 2009

http://www.selftime.se/

http://www.selftime.se/

Jag. Säger. Inget. Mer.

fredag, april 03, 2009

Google köper Twitter?

Hmm, vet inte hur starkt det här ryktet är, men det finns en logik i detta. Google har köpt grejjer av duon Williams och Stone förut (grundarna av Twitter) - de stod bakom Blogger.

Intressant för svenskar som är lite nya till fenomenet Twitter är hur man bedömer värdet på Twitter utefter möjligheten att söka (search.twitter.com). Sök på Filippa K eller valfritt varumärke - det finns naturligtvis ett värde i att få en realtidskoll på omvärlden, något som Google faktiskt inte är starkast på.

Läs mer om Twoogle på Techcrunch!


Etiketter: , ,

torsdag, mars 12, 2009

Rock och politik - välkommen på fest

Det har kommit till min kännedom att jag den 19:e mars skall spela gitarr i bandet The 80/20 Rule på Lilla Hotellbaren (Malmens bakficka typ) när vi firar att vårt debutalbum släpps i hela universum. Jag vill på detta sätt anmoda alla att komma dit ca klockan 20.00 - jag lovar att bjuda på öl om ni säger det hemliga ordet. Som är "Bicky Chakraborty".

Dagen efter blir det New York, och jag gillar ju inte att flyga men det fanns inga alternativ. Jag hoppas kunna rapportera något spännande "on-topic" därifrån, men jag är rädd att det blir svårt - de vänner jag har där i branschen vittnar om helt stopp i maskineriet, och att INGEN utvecklar NÅGONTING vettigt.

Det vettigaste jag har sett på år och dag är dock amerikanskt - min vän Thomas Cook och hans kollegors satsning Politics4All. Detta är en myyyyycket smart plattform för kampanjarbete och nätverksbyggande för politiker. Om någon efter att ha kollat på detta är intresserad, så är jag personen att tala med. Det finns planer på en europeisk expansion...och jag jobbar på att få hit honom under våren. I can say no more.

Vi kan även om du vill prata om det här den 19:e, men jag pratar iofs hellre om Bicky då.

Etiketter: , , ,

torsdag, februari 05, 2009

Reklaminvesteringar vs. egen webbnärvaro

Som en del-2 kring IRMs ofullständiga  redovisning över mediainvesteringar vill jag bara be er läsa denna artikel och fundera lite om framtiden...