torsdag, mars 12, 2009

Rock och politik - välkommen på fest

Det har kommit till min kännedom att jag den 19:e mars skall spela gitarr i bandet The 80/20 Rule på Lilla Hotellbaren (Malmens bakficka typ) när vi firar att vårt debutalbum släpps i hela universum. Jag vill på detta sätt anmoda alla att komma dit ca klockan 20.00 - jag lovar att bjuda på öl om ni säger det hemliga ordet. Som är "Bicky Chakraborty".

Dagen efter blir det New York, och jag gillar ju inte att flyga men det fanns inga alternativ. Jag hoppas kunna rapportera något spännande "on-topic" därifrån, men jag är rädd att det blir svårt - de vänner jag har där i branschen vittnar om helt stopp i maskineriet, och att INGEN utvecklar NÅGONTING vettigt.

Det vettigaste jag har sett på år och dag är dock amerikanskt - min vän Thomas Cook och hans kollegors satsning Politics4All. Detta är en myyyyycket smart plattform för kampanjarbete och nätverksbyggande för politiker. Om någon efter att ha kollat på detta är intresserad, så är jag personen att tala med. Det finns planer på en europeisk expansion...och jag jobbar på att få hit honom under våren. I can say no more.

Vi kan även om du vill prata om det här den 19:e, men jag pratar iofs hellre om Bicky då.

Etiketter: , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

<< Startsida