Här hittar du DUMAs kurser – baserade på mer än 15-årig erfarenhet av digitala strategier och utvecklingsprojekt.

Social Media Manager Bootcamp

Under en heldag lär du dig analysera, planera och genomföra ert arbete med Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat och alla andra sociala initiativ. Du får verktygen att prioritera, leda och motivera arbetet och vi lägger särskilt fokus på hur du använder Facebook Insights, Twitter Analytics och andra analysverktyg för att argumentera och tydliggöra vilka vägval ni bör ta. Skaffa kunskap om sociala medier från någon som arbetar dagligen med frågorna för ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Läs mer

Digital Management Bootcamp

Vill du få det viktigaste inom digital strategi och utveckling kondenserat till en kort kurs med tydlig, användbar kunskap? Nu finns en dagslång utbildning som faktiskt ersätter alla dessa långa kurser på skolor som hade sin storhetstid för minst 20 år sedan. En utbildning som dessutom kostar en bråkdel av de andras, för du köper direkt av de som har kunskapen.

Läs mer

Web Management Masterclass

Det här är en kurs för dig som – helt eller delvis – ansvarar för arbetet med digitala kanaler. Här får du lära dig hur du tar fram och realiserar strategier och planer för interaktiva medier. Du får verktyg för att bedöma och motivera smarta vägval, både när det gäller innehåll och teknik. Masterclass-formen skapar möjlighet till erfarenhetsutbyte och nya kontakter.

Läs mer

Mäta och analysera digitala initiativ (inklusive kurs i Google Analytics)

Kursen ger dig de kunskaper du behöver för att mäta nytta och effekt för webbplatser, sociala kanaler och andra satsningar – före, under och efter. Det är ju en sak att installera verktygen, en helt annan att verkligen plocka ut de siffror som gör att du vet vad du ska satsa på (och vad du ska prioritera ned). Vi hjälper dig ta fram argument och fakta för att du ska kunna motivera satsningar och beslut.

Läs mer

Vi arbetar med det vi lär ut

Ingen har utbildat så många yrkesverksamma internetkommunikatörer som DUMA. Och det vi lär ut har direkt koppling till verkligheten – vi arbetar dagligen med det vi lär ut.

Frågor?

Har du frågor om DUMAs utbildningar? Ring 08-545 488 66 eller skicka e-post till utbildning@duma.nu.