Modell över DUMAs metod, rubrikerna är klickbara
Vi hjälper dig att nå resultat med bättre webbplatser och effektiva intranät. Ditt mål är vårt mål, därför är det viktigt för oss att vi har en oberoende ställning till andra leverantörer.

Vi har lång erfarenhet av upphandling av publiceringsverktyg. Vi kan ge dig råd som passar för just din situation. Vi säljer inte på dig ett system som du inte behöver. Vi säljer inget system alls, faktiskt. Däremot har vi koll i världsklass på vilka system som finns och när olika system lämpar sig bäst. Eller sämst.

Det kan vara Content management system (CMS), Enterprise management system (ECM), Web content management system (WCMS), portallösningar och många andra svårtolkade begrepp. Vi har kartlagt marknaden in i minsta detalj – och vi vet dessutom vad den förra kunden fick betala för ett visst system.

Vi har hjälpt bland andra Aftonbladet, Handelsbanken och Landstinget i Uppsala län med valet av WCM/ECM-system, så vi har erfarenhet från stora men också vitt skilda verksamheters behov av system som dessa.

Det kanske är så, att DUMA vet mest i Sverige om publiceringsverktyg?

DUMA har arbetat med webbstrategi sedan 1999 och upphandling är en viktig del av vår metod för att utveckla webbplatser och intranät. Vi genomför också utbildningar i upphandling.